Wifi lefedettség
Roaming funkcióval

Ön is találkozott már azzal a problémával, hogy míg a nappaliban tökéletesen működik az internet, addig a hálószobában folyamatosan szakadozik a wifi?Vagy amikor a földszintről felmegy az emeletre, akkor a telefonja még mindig a földszinti routerrel próbál kommunikálni, holott a hálószobában ott van a wifi erősítő?

Pont az ilyen problémák elkerülése érdekében fejlesztették ki a wifi controllert, ami biztosítja, hogy mindig a legközelebbi és leggyorsabb adatátvitellel rendelkező állomáshoz (Access Point) csatlakozzon. Ezt nevezik roaming funkciónak.

Ennek a technológiának köszönhetően nem kell külön wifi hálózatokhoz csatlakoznia, hiszen egyetlen wifi fogja lefedni a teljes házát, még akkor is, ha több emeletről van szó. Ugyanez a wifi elérhető lesz a pincében, garázsban, kertben vagy akár a medencéje mellől is.

Továbbá abban is biztos lehet, hogy miközben a fent említett helyiségek között mozog, egy pillanatra sem fogja elveszteni a kapcsolatot a hálózatával, így gondtalanul nézhet filmet, hallgathat zenét vagy folytathat videó beszélgetést szeretteivel.